Πληροφορίες

Πληροφορίες για τα μέλη, προμηθευτές, καθώς επίσης και για τη λειτουργία του δικτύου.

Μέλη

Στο Outsis.gr μπορούν να γίνουν μέλη όλοι οι ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων. Με την εγγραφή ο κάθε πρατηριούχος ακολουθεί και τους κανόνες λειτουργίας του δικτύου που ως σκοπό έχουν ομαλή λειτουργία όλων των διαδικασιών για το όφελος όλων.

Με την εγγραφή το υποψήφιο μέλος λαμβάνει πλήρες ενημερωτικό πακέτο όπου αναφέρονται όλοι οι κανόνες λειτουργίας. Στην συνέχεια (και αφού είναι θετικός στην ένταξη στο δίκτυο) λαμβάνει προσωπικό κωδικό με τον οποίο μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα και να ξεκινήσει τις αγορές του.

Το μέλος δεν έχει καμιά υποχρέωση στον όγκο αγορών και προμηθεύεται τις πραγματικές του ανάγκες χωρίς να δημιουργεί στοκ τα οποία επιβαρύνουν την κερδοφορία του.

Οι κωδικοί προϊόντων δεν είναι σταθεροί αλλά συμπληρώνονται πάντα ανάλογα τις ανάγκες που έχει το δίκτυο. Έτσι το κάθε μέλος, ανάλογα με τις ανάγκες του μπορεί ουσιαστικά να προκαλέσει μια αγορά που θα είναι συμφέρουσα για όλους τους συναδέλφους του.

Μέσα από το περιβάλλον αγορών, το κάθε μέλος μπορεί να έχει απευθείας online συνομιλία με άλλα μέλη του δικτύου και να ανταλλάσουν απόψεις και πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή την επιχείρηση τους

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στο outsis.gr και προμηθεύσου ότι έχεις πραγματικά ανάγκη σε τιμή που μόνο το δίκτυο μπορεί να σου προσφέρει.

Συμπλήρωσε την Αίτηση Έγγραφης και θα λάβεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες

Προμηθευτές

Τα προϊόντα που διακινούνται μέσα από το δίκτυο χαρακτηρίζονται από την ποιότητα τους, την τεχνική υποστήριξη και φυσικά την τιμή.

Η τοποθέτηση του προϊόντος στο δίκτυο γίνεται με κανόνες οι οποίοι προσβλέπουν στο αμφότερο κέρδος προμηθευτή και πελάτη.

Το κάθε προϊόν που θα διαπραγματευτεί το Outsis.gr για το δίκτυο θα πρέπει να προσδώσει στο κάθε σημείο πώλησης όλα τα παραπάνω αλλά και την δυνατότητα διαφορετικής τοποθέτησης και προώθησης στο σημείο πώλησης.

Οι προμηθευτές των προϊόντων θα πρέπει να προτείνουν τρόπους ώστε το προϊόν τους να είναι πιο ελκυστικό στο τελικό καταναλωτή!

SSM (Smart Sales Market)

Οι αίθουσες που «συμπεριφέρονται» έξυπνα είναι αυτές που θα κερδίσουν τους καταναλωτές, αφού οι εποχές που κατανάλωναν στις αίθουσες απερίσκεπτα έχουν περάσει ανεπίστρεπτοι.

Σήμερα οι αίθουσες πρέπει να δημιουργούν την ανάγκη για την αγορά ενός προϊόντος και αυτό θα το πετύχουν αν το «στήσιμο» της αίθουσας προσφέρει τα προϊόντα με έξυπνο τρόπο στο καταναλωτή.

Μέσα από το outsis.gr θα έχετε την δυνατότητα και πάντα με συνέργειες του δικτύου, να έχετε λύσεις προβολής, προώθησης αλλά και συμβουλών πως τα προϊόντα σας θα δημιουργήσουν υποψήφιους πελάτες που σημαίνει επαναλαμβανόμενους επισκέπτες στην αίθουσα του πρατηρίου.


Μην ψάχνετε πλέον πιο σταθμό θα επιλέξετε με τις λιγότερες διαφημίσεις.


Μπείτε στο Outsis Web Radio και βάλτε στο πρατήριο σας να παίζει συνεχής μουσική χωρίς τις ενοχλητικές διαφημίσεις. 24ώρες ασταμάτητη μουσική με ροή που προσαρμόζεται στην διάρκεια της ημέρας.

Οι μόνες παύσεις μουσικής είναι τα ενημερωτικά δελτία της Hellas Press Media και οι προσφορές που οι καταναλωτές θα μπορούν να βρούνε μόνο στα μέλη του Outsis.gr.

Loading...